Maak je Mac schoon

MacKeeper kan onnodige junkbestanden van jouw Mac verwijderen. Met vijf slimme, ingebouwde instrumenten zoekt het programma, samen met jou, bestanden die alleen maar ruimte innemen op je Mac en die eenvoudig verwijderd kunnen worden. De vijf instrumenten bestaan uit “Fast Cleanup”, dat snel de meest duidelijke junkbestanden verwijdert. Verder is er “Disk Usage”, dat je een overzicht geeft van wat er op de harddisk van je Mac staat. “Dublicates Finder” zoekt bestanden, die identiek zijn en in tweevoud op jouw computer staan. “Smart Uninstaller” stelt je in staat om geïnstalleerde programma’s volledige te verwijderen, zodat er geen restanten achterblijven op je Mac. Ten slotte heb je veel plezier van “Files Finder”, waarmee je razendsnel bestanden op je Mac kunt vinden. Het laatste is vaak een belangrijk instrument in het verdere schoonmaakproces en natuurlijk ook in het algemeen een handige functie, die veel mensen hierna dagelijks voor andere taken zullen gebruiken.

Maak jouw Mac meteen schoon. Download MacKeeper hier gratis.

Laat de Nederlandse versie van MacKeeper je Mac voor jou schoonmaken

Maak-je-Mac-schoon

Is de vrije ruimte bijna opgebruikt?
Programma’s voor Mac nemen vaak meer ruimte in dan soortgelijke programma’s voor PC’s en veel mensen gebruiken hun Mac meer dan ze hun PC ooit gebruikt hebben. Met andere woorden: veel harddisks op Mac-computers worden sneller gevuld dan men gewend is. En omdat het op veel Mac’s onmogelijk is om harddisks te upgraden, kun je nog maar één ding doen. Opruimen!

Gelukkig ruimt MacKeeper voor jou op en biedt het je instrumenten om eenvoudig verder te gaan met opruimen als je meer ruimte wilt creëren op je Mac. Het simpelweg laten draaien van MacKeeper levert je over het algemeen meteen 1 GB extra ruimte op, maar het komt ook voor dat er met dit programma meer dan 20 GB vrije ruimte ontstaat.

Download MacKeeper hier gratis.

Over MacKeeper

MacKeeper is een Nederlandstalig programma, dat over de hele wereld op Mac’s gebruikt wordt. Het heeft meer dan honderd awards gekregen. Dat zijn prijzen, die software kan krijgen als het de best mogelijke beoordeling van experts en gebruikers krijgt. MacKeeper is gratis te downloaden en uit te proberen.

Holyfile.com award for Mackeeper


Veilig te installeren
MacKeeper is veilig te installeren en wordt voortdurend gecontroleerd door Norton Antivirus.

Mackeeper is secured by Symantec
Compatibel met Chrome, Firefox en Explorer